• tregtari
  • Llogaria
  • vendi i dorëzimit DE

FK AUTOMOTIVE - partner afatgjatë për akordim dhe pjesë makinash me çmime të shkëlqyera.

Ofertat tona

FK coilover suspension sportiv VW Golf 7 AU i vitit 2012 me strut 55 mm, mbrapa me shumë lidhje
FK coilover suspension sportiv VW Golf 7 AU i vitit 2012 me strut 55 mm, mbrapa me shumë lidhje
Menjëherë në dispozicion
327,99 €* Artikulli nr.:: SMVW1705 | Pesha 22.72 kg;
Seti i fenerëve ksenon Angel Eyes look BMW Seria 3 Coupe Type E36 viti 92-98 krom
Seti i fenerëve ksenon Angel Eyes look BMW Seria 3 Coupe Type E36 viti 92-98 krom
Menjëherë në dispozicion
453,99 €* Artikulli nr.:: FKFSXBM115 | Pesha 15.1 kg;
Krekë karroce hidraulike ekstra e sheshtë, alumini, 1.5 ton
Krekë karroce hidraulike ekstra e sheshtë, alumini, 1.5 ton
Menjëherë në dispozicion
113,99 €* Artikulli nr.:: FKTR3002 | Pesha 16 kg;
Karrige punëtorie e rrotullueshme me tabaka mjetesh të kuqe/zi
Karrige punëtorie e rrotullueshme me tabaka mjetesh të kuqe/zi
Menjëherë në dispozicion
57,99 €* Artikulli nr.:: FKTR2004 | Pesha 7 kg;

Dyqani më i madh dhe më i shpejtë i akordimit online në Evropë | Mbi 200,000 artikuj akordimi | Shumë produkte ekskluzive | Dërgim rrufe 24 orë


si të na kontaktoni

Kontaktoni


BULETINI FK

REGJISTROHU